My Beloved Family

Family First

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

Khamis, 23 Disember 2010

Bilalah agaknya......... :(

Hai semua!Apa khabar korang semua???Dah beli brg2 keperluan utk sekolah nanti ker?(kalau blm pun,apa awk kisah,Firah???)
Oklah,terlebih ramah plk kiter ni hari ni.Berbalik kpd tajuk,"Bilalah Agaknya..... :(".Cuba korang tgk gambar di bwh.

Ya!Gambar ini sgt tidak berkaitan dgn tajuk entri kali ni!Sikit jer lg............!!!!Ya,sikit SAHAJA lg!Tapi kan,bilalah agaknya??Dulu waktu nak dptkan 90 Followerz,punyalah senang(ceh,belagak jer lebih!),tapi,bila nk dptkan 100 followerz,berhari-hari perlu menunggu!Tapi Firah,sabar jelah.....2 ORG jer lg.
Kpd mereka yg baru menjejakkan kaki di blog kiter ni,tolonglah follow blog kiter.Kiter perlukan 2 0rg volunteer jer lg.(???)Lps tu,bolehlah korang dpt award khas from kiter.Hehe,melebih plk dgrnya.

Oh angka emas 100,bilalah nk muncul dkt ruang followerz ku???Huhuhu~~ :(
Apa2 jerlah,anyway,hari ni kiter pergi Planeterium Negara.Hm...Oklah.Yg plg bestnya "Anti Graviti Room".Actuaaly,dia bknnya takder graviti,cuma senget sebelah jer room tu.Tu yg mcm takder kerja graviti tuh!
Itu shj bwt kali ni,sekian............
Sincerely,

Thanks for reading my entry!Silalah tinggalkan komen bernas anda!Kalau tgh bukak facebook silalah LIKE :)

4 pengunjung bagi komen:

nub berkata...

kalu boleh folow 100 kali..da lama ceqq buat..hahak

Firah Hana berkata...

Hahaha

ain berkata...

okeyh.. sdah folow.. number 99. kne ader award.. sa2 untk 100+ follower sa2 lg untuk lucky number follower.. haha

Firah Hana berkata...

@ain

Hahaha...Mana boleh bwt mcm tu.Byk cantik muka awk!Hehehe,jgn marah.Anyway,thks a lot for following my blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Tinggalkan JEJAK Anda~

Mari Berkongsi LINK :)
Ilove my blog :)